• Prosjekter

Her er en del av vårt utvalg av boliger og tomter. Vi tilpasser alltid etter ønske. Har du tegninger på egne boliger kan dette også bygges - bare ta kontakt.


forSale
Fidjeland Fjellgrend
I Fidjeland Fjellgrend kan du realisere hyttedrømmen i et naturskjønt og familievennlig område, og få nærhet til toppturer, Finnstølløypa, Sirdal Høyfjellshotell og skitrekk.

kr
Sirdal, Norge
forSale
Søylandslia
12 eneboliger

4 450 000 — 4 690 000 kr
Flekkefjord, Norge
forSale
Øvre Leidlandshagen
Her i øvre leidlandshagen på Eigerøy bygger vi 4 moderne eneboliger med utsikt mot sjøen. I tillegg kommer det rekkehus, og andre boliger som skal bygges i området. Feltet ligger nær Hålå og den kommende nye Eigerøy Barneskole.

kr
Leidland sør, Egersund, Norge
forSale
Myllarsmarka
10 solrike tomter med fantastisk utsikt! "Første mann til Mylla". Her har vi 2 eksempelboliger, men om du har dine egne tegninger eller noe annet som du vil bygge her, så er det også mulig.

kr
Egersund, Norge
forSale
Kalvhageveien
De sentrumsnære leilighetene vil få et moderne uttrykk med spennende løsninger i så vell topp- som bunnleilighet. Boligen leveres med grovplanert tomt, asfalterte veier og gårdsrom. Grønt arealer vil bli maskin planert med stedlige jordmasser.

kr
Egersund, Norge
forSale
Sandbakkane
Her er det totalt 16 leiligheter. 12 av boligene er satt opp hvorav 6 er solgt. Bygget har felles garasje, trapperom med heis, og lekeplass.

kr
Egersund, Norge
Mossbekk
5 Attraktive og sentrumsnære leiligheter for salg på mossbekk. 2 leiligheter i toppetasje, 2 leiligheter i midtetasje, 1 leilighet i midt & topp etasje, og carport i første etasje.

kr
Egersund, Norge
forSale
Båthus i Lygre Småbåthavn
Her settes det opp et stort vertikaldelt naust med båtplass og uinnredet loft. Naustet ligger i Indre Lygre rett innenfor Mølbakkneset.

890 000 — 890 000 kr
Egersund, Norge